ste_extreme_beau_1630022 (Foto: Guindani Stefano/ Iona Fabio/ Tr, © aa)
ste_extreme_beau_1630022 (Foto: Guindani Stefano/ Iona Fabio/ Tr, © aa)

Slanker seg i frykt

Scarlett Johansson har allerede gått ned seks kilo.

Skuespiller Scarlett Johansson (24) har alltid blitt hyllet for sine kvinnelige former, men er ikke spesielt opptatt av dem selv.

- Jeg hadde aldri tenkt på å bli et sexobjekt. Men folk er helt besatt. Besatt av vekt, kurver. Det er galskap. Jeg har min egen standard for hvordan jeg vil se ut. Jeg er en sunn person, og jeg tar vare på meg selv, uttalte Scarlett nylig om kroppsfokuset i Hollywood.

Les også: Orker ikke være sexsymbol

Nå kan likevel de berømte kurvene være på vei bort. Den formfulle skuespilleren skal ha mistet over seks kilo etter at hun begynte å trene med motspilleren i «Iron Man 2», Gwyneth Paltrow.

- De har hatt daglige treningsøkter sammen med Gwyneths personlige trener Tracy Anderson. Scarlett skal også holde seg unna karbohydrater, sier en kilde til Star Magazine.

Les også: Paltrow svarer på kritikken

scarlett_230
scarlett_230

Frykt for å miste roller

Ifølge kilden skal Scarlett ha bestemt seg for å slanke seg i frykt for å miste roller i konkurransen med yngre og mer attraktive skuespillere.

- Scarlett har alltid vært fornøyd med kurvene sine, men i det siste har hun følt seg presset til å miste noen kilo, skal en venn nær skuespilleren ha uttalt til Star Magazine.

Skuespilleren har tidligere insistert på at hun er fornøyd med de kvinnelige formene sine.

- Jeg trenger ikke å være tynn for å være sexy, har hun uttalt.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
«God kveld Norge» er tilbake 25. april kl 21.40 på TV 2

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»