MISTET TO TENNER: Det gikk hardt utover Rene Haselbacher i Flandern rundt. Østerrikeren mistet to tenner da han gikk overende. Det er imidlertid ikke første gang han går overende. Bildet er hentet fra da han gikk i bakken på den 6. etappen i Tour de France i 2004.  (Foto: JOEL SAGET/AFP)
MISTET TO TENNER: Det gikk hardt utover Rene Haselbacher i Flandern rundt. Østerrikeren mistet to tenner da han gikk overende. Det er imidlertid ikke første gang han går overende. Bildet er hentet fra da han gikk i bakken på den 6. etappen i Tour de France i 2004. (Foto: JOEL SAGET/AFP)

Mistet to tenner i Flandern

- Det ser fryktelig ut, sier René Haselbachers sportsdirektør.

Det var ikke bare Thor Hushovd som veltet stygt i Flandern rundt søndag.

Det lille østerrikske laget Team Vorarlberg-Corratec fikk utdelt et wildcard til brosteinsklassikeren, men det gikk ikke helt knirkefritt.

Både René Weissinger og René Haselbacher gikk i bakken. Verst gikk det utover Haselbacher, som fikk slått ut to tenner.

- Det ser fryktelig ut, sier sportsdirektør Gregor Gut ifølge feltet.dk.

Les også: Hushovd veltet stygt i Flandern

Reto Hollenstein (53) og Wim van Huffel (71) var de eneste som fikk plasseringer for det laget. Philipp Ludescher og Silvère Ackermann kom også i mål, men falt utenfor tidsgrensen.

Team manager Thomas Kofler var likevel storfornøyd med innsatsen.

- Guttene kjempet og kjørte godt og aktivt. Flandern rundt er et av de hardeste endagsrittene i verden, så man må se realistisk på det.

Team Vorarlberg-Corratec er også invitert til Gent-Wevelgem som går av stabelen onsdag. Der rittet, samt Paris-Roubaix på søndag, kan du se direkte på TV 2 Sport og tv2sporten.no.