staw fokus sumo
staw fokus sumo

Se Staws kjempetabbe

Kjip uke for Fredrikstad-keeperen.

Sandefjord - Fredrikstad 1-1 (slutt):

Sandefjord/Bergen (TV 2 Sporten): FFK-keeperen sto som en vegg til det 75. minutt. Da ga han ledelsen til Sandefjord med gavepapir.

- Det er en ball jeg skal avverge. Det kom en lav ball inn og da tok jeg et par steg ut for å møte den. Men så traff den en fot og fikk en bue, og da kom jeg i skikkelig ubalanse, forteller FFK-keeper Lasse Staw til TV 2 Sporten etter kampen.

Se tabben og målet i videovinduet over.

- Så prøvde jeg å holde ballen. Men jeg tok den også med meg inn i målet. Det riktig å gjøre var vel å styre den vekk. Så det er en enkelt scoring, erkjenner det unge keepertalentet.

Reddet av lagkameratene
Og tabben kom som lyn fra klar himmel. For Staw, som også vokter buret på det norske U21-landslaget, sto en god kamp og vartet opp med et par strålende redninger i full strekk i første og andre omgang. Men alt det glemmes på ett fattig sekund når det går galt.

- Det er kjedelig. Jeg hadde en god kamp frem til det, og guttene sto på som bare det for å vinne. Men vi har en enorm moral i laget, sier Staw, som innrømmer at han var lettet da han så at lagkamerat Raio Piroja ble dratt ned i motstandernes straffefelt.

- Ble du reddet av straffen?

- Det er klart det. Det er kjedelig å tape på drittmål.

Se hele intervjuet med Staw i videovinduet under. (Artikkelen fortsetter).

300447

- Vanskelig uke
Det er ikke første gang i det siste at Staw har måttet plukke unødvendige baller ut av eget nett. I U21-landskampen mot England sist helg, måtte han gjøre det hele fem ganger.

- Jeg har hatt en vanskelig uke her. Det er ikke noe gøy, men jeg er en person som takler det, sier keeperen til TV 2 Sporten.