Sofie Cappelen spiller Victoria Lunde i «Hotel Cæsar». (Foto: unknown)
Sofie Cappelen spiller Victoria Lunde i «Hotel Cæsar». (Foto: unknown)

Victoria tilbake på «Cæsar»

Se hva som skjer på «Hotel Cæsar» i uken som kommer.

Victoria hadde traumatiske dager før hun forlot Hotel Cæsar for fem år siden. Både kjæresten Thomas og hans datter Cilla omkom i en sabotasje-aksjon mot seilbåten de var om bord i. Victoria ble funnet i livet etter flere døgn på en liten holme.

Under minnestunden for de omkomne, ankom Victoria midtveis i seremonien, i oldemorens gamle brudekjole. Hun nektet å innse at Thomas var død, og ville på denne måten «gifte seg» med ham.

Det ble tydelig for alle at Victoria var svært psykisk utkjørt. Juni satte alle kluter til for å gi Victoria den behandlingen hun trengte, og tok henne med til Brüssel. Victoria ble igjen i Brüssel, og startet på sin økonomiutdannelse. Victoria har siden den gang hatt liten kontakt med familien sin, og startet sin egen karriere i Brüssel.

Nå kommer hun plutselig tilbake i Oslo, helt uten forvarsel. Hvorfor?

Black Diamond-eventyret fortsetter

Jens August og Cathrine Hove casher inn seier på seier i startfasen av Black Diamond. Cathrine lar seg imponere av Jens August, og utvikler spirer til forelskelse overfor Anker-Hansen-sønnen.

På Hotel Cæsar nekter Astrid å få panikk, selv om Black Diamond ser ut til å gjøre rent bord. Når Juni kommer hjem fra Madrid, setter hun straks i gang mottiltak for å møte den tøffe konkurransen.

Se «Hotel Cæsar» hverdager klokken 19.30!

Les alt om «Hotel Cæsar» her!