SKJELTE UT SMÅBARN: Anne Kat. Hærland reagerte me dutskjelling da garderoben hun skulle bruke allerede var okkupert.  (Foto: Åserud, Lise, © lise PEK)
SKJELTE UT SMÅBARN: Anne Kat. Hærland reagerte me dutskjelling da garderoben hun skulle bruke allerede var okkupert. (Foto: Åserud, Lise, © lise PEK)

- Vi er kjempegode venner

Komiker Anne-Kat. Hærland om forholdet til eks-mannen.

I midten av mars ble det kjent at Anne-Kat. skulle skilles. Og bare dager etterpå sto hun på scenen og fleipet om eks-mannen Espen Hauglid (32).

«Herjer vilt med eksen», skrev Dagbladet.

Kjempegode venner

- Vi er jo kjempegode venner, så han har jo bare ledd av det, sier Anne-Ket. Hærland i sitt første stor intervju etter at skilsmissen ble kjent. Intervjuet gir hun til lokal-TV-stasjonen BTV i Bergen i forkant av sine forestillinger der i høst.

Oppgitt over Dagbladet

Humordronningen og eksmannen synes det er et merkelig angrep fra Dagbladet:

- Vi er litt oppgitt over Dagbladet som tror at alt jeg sier på scenen sier jeg som privatperson. Det burde de forstå at det er ikke sånn det er. Hvis en person spiller Peer Gynt, kan du ikke løpe bort å si du lyver hele tiden. Nei, Peer Gynt lyver. Jeg heter Trond Espen Seim, og jeg spiller Peer Gynt, forklarer Anne-Kat og tilføyer:

Kjempekjedelig privat

- Men det er vanskelig for folk å forstå at det er to forskjellige ting når jeg står på scenen som Anne-Kat. og heter Anne-Kat. privat. De skjønner ikke at det er en veldig overdrevet side av meg selv som jeg spiller ut på scenen. Skulle jeg stått på scenen og vært meg selv, så hadde ingen kommet. Jeg er jo kjempekjedelig privat, sier Anne-Kat i intervjuet med lokal-TV-stasjonen BTV.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10
Og på TV 2 Zebra søndag kl. 21.35

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»