DRAMATISK: Josh Hartnett og norske Sophia Lies stevnemøte i Hollywood endte på sykehus i Hollywood. Nå er skuespilleren i hardt vær igjen.
DRAMATISK: Josh Hartnett og norske Sophia Lies stevnemøte i Hollywood endte på sykehus i Hollywood. Nå er skuespilleren i hardt vær igjen.

Slik endte norske Sophias Hollywood-date

Her følger norske Sophia Lie filmstjernen til sykehuset.

Se de dramatiske bildene nederst i saken

Hollywood-kjekkasen Josh Hartnett har de siste månedene datet norske Sophia Lie. 21-åringen er suksessfull modell og var etter det «God kveld Norge» kjenner til i helgen på flere fester i Hollywood med filmstjernen.

Store magesmerter

Den norske skjønnhetens Hollywood-romansen ble kjent i norske medier i februar. Og hun har hittil ikke ville kommentere medieomtalen.

Men kl. 01.30 natt til mandag fikk deres romantiske stevnemøte på det legendariske stjernehotellet Chateau Marmont en dramatisk slutt.

Josh Hartnett fikk nemlig så store magesmerter, at ambulanse ble tilkalt og han ble kjørt til sykehus i all hast. Og med i ambulansen fulgte selvfølgelig hans norske flamme, Sofia Lie.

Ved Joshs side

Hollywood.tv sine opptak kan man tydelig se Sophia som følger Josh inn i ambulansen og blir med ham til sykehuset. Alt ble grundig dokumentert av filmbyens paparazzifotografer.

Josh Hartnett er blant annet kjent fra Hollywood-filmer som «Pearl Harbor» og den Petter Næss-regisserte «Mozart and the Whale».

Populær modell

Sophia har gjort stor suksess i det siste som modell. Hun bor til vanlig i Norge, men oppholder seg mye på modelloppdrag i utlandet.

Den norske modellen ble i sin tid oppdaget av modellspeidere på en nattklubb i Oslo. Den populære modellen har blant annet oppdrag for Elle og Vogue på merittlisten.

«God kveld Norge» har ikke lykkes å få kontakt med Sophia Lie.

Flere blonde skjønnheter

Mens Harnett har ligget til observasjon på sykehuset denne uken, er det ikke Sophie den eneste blonde skjønnheten som har våket ved hans sykeseng.

I følge nettstedet X17.com fløy skuespilleren Sienna Miller inn til filmbyen for å se til sin gamle flamme. Filmstjernene har tidligere blitt koblet sammen, og Sienna skal ha vært veldig bekymret for Josh etter at hun fikk meldingen om hans innleggelse.

Kjekkasen skal i følge hans talsperson også ha slitt med lignende magesmerter mems han spilte i teaterstykket «Rain Man» i London. Det var under sitt Europa-opphold han ble kjent med britiske Miller.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10
Reprise på TV2 Zebra søndag kl. 21.35

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»