Harpers sumo
Harpers sumo

Vårens mest spennende!

"Scream" møter Agatha Christie i vårens mest spennende dramaserie på TV 2 Zebra.

Det er ingen amerikanske tv-serier det knytter seg mer spenning til akkurat nå, enn "Harpers Island". Denne blodferske dramaserien er et lekent sjangereksperiment mange tror kommer til å bli våren og sommerens store tv-snakkis i USA. I Norge skal TV 2 Zebra vise serien bare ti dager etter den amerikanske kanalen CBS.

harpers_bunnlinje_stor
harpers_bunnlinje_stor

Premisset for "Harpers Island" er tilsynelatende enkelt, og kan oppsummeres som "Scream" møter Agatha Christie". Handlingen sparkes i gang når den unge kvinnen Abby Mills vender tilbake til "Harpers Island" som hun forlot syv år tidligere, etter at moren og seks andre mennesker ble drept av en ukjent seriemorder. Abby er kommet tilbake for å delta i bestevennen Henrys bryllup, men før festen er kommet i gang begynner bryllupsgjestene å dukke opp lemlestet. En etter en. Med andre ord et klassisk horrorfilm senario slik vi kjenner det fra filmer som "Fredag den 13" og "Scream", kombinert med elementer av Agatha Christies "10 Little Indians".

"Harpers Island" er utviklet av de to erfarne produsentene Jon Turteltaub og Jeffrey Bell. De to har tidligere jobbet med serier som "The X-files", "Alias", "Angel" og "Jericho".

Det som skiller "Harpers Island" fra de fleste andre amerikanske dramaserier, er at den ikke er konstruert for å fortsette så lenge seertallene tillater det. Etter 13 episoder vil det bli avslørt for seerne hvem seriemorderen er, og alle øvrige mysterier vil finne sin løsning.


Se "Harpers Island" på TV 2 Zebra søndager kl. 22:05.