nsb 5
nsb 5

- NSB bryter loven

Må fjerne gebyret eller endre automatene.

Ved flere av NSBs stasjoner står det automater som kun tar imot betaling med kort eller mynt. Det betyr at reisende som kun har sedler ikke får kjøpt billetter før avreise. Derfor må kundene betale et ekstragebyr på 20 kroner når de kjøper billett om bord på toget.

- Ulovlig, mener jusprofessor.

- Enten må automatene ta sedler, eller så bør NSB fjerne gebyret, sier Forbrukerrådet.

Les om NSBs holdning til denne saken her.

Se hele saken i kveld klokken 20.30.

Kjøpte livsfarlige badekar
Syv familier i samme by betalte nesten en halv million kroner til sammen for å få oppfylt drømmen om hvert sitt utendørs boblekar. Men alle boblekarene er ubrukelige, og holder ikke mål etter verken norsk eller europeisk standard. Å bade i dem kan være direkte farlig, og nå frykter kundene for egen sikkerhet.

- Hvis det kommer strøm i karet her nå, så kan det bli ei dødsfelle hvis jordfeilbryterne ikke virker. Jeg ville ikke ha badet oppi her om du hadde gitt meg en million engang, slår Fritz Ramstad i El-tilsynet fast.

Se hele reportasjen på TV 2 hjelper deg, torsdag 2. april kl. 2030.

Blindtest av pappvin
Pappvin er en vinner blant oss nordmenn. I fjor var halvparten av all vin solgt på Vinmonopolet på boks. Totalt blindtestet vinekspertene Ørjan Lundmark og Robert Lie 76 ulike pappviner, og i kveld viser vi deg hvilke som viner som smakte best og verst!

Vi tester helgefavoritten
Alle liker taco, enten den er hot, middels eller svak. I kveldens sending har vi satt de mest populære tacosettene på prøve for å avsløre hvilke som er best!