Mayer avviser bokplaner

Musiker John Mayer, som nylig avsluttet et forholdet med TV- og filmstjernen Jennifer Aniston, avviser at han planlegger ei avslørende bok om forholdet.

Sangerens talsperson sier at magasinet Star burde skamme seg for å trykke løgner om at John Mayer angivelig planla å skrive ei bok om hvordan det artet seg å være sammen med Hollywood-profilen Jennifer Aniston.

Star hevdet å ha sikre kilder på at Mayer var i full gang med en utleverende bok, som blant annet inneholdt avsløringer som at Aniston kalte ham «Brad» i senga.

– John kan ikke holde dette for seg selv og han sier til venner at han planlegger en bokutgivelse med mange saftige avsløringer, sa en angivelig venn av musikeren til magasinet.

Men Mayers talsperson sier i en kommentar til Access Hollywood at det hele bare er en ekkel løgn uten noen som helst rot i virkeligheten.

Mayer er for tiden i gang med å spille inn et nytt album som følger opp 2006-utgivelsen «Continuum». Det er få uker siden bruddet med Aniston og nå skriver magasinet People at det ikke blir noen bok om forholdet, men ei låt. På You Tube har det i alle fall dukket opp et nytt spor med Mayer, der han synger følgende:

«Dropp navnet hans, dytt kniven inn og skru den rundt igjen, og se på meg når jeg later som jeg ikke føler smerte, smerte, smerte». (©NTB)

Mer innhold fra TV 2