Mambo ( © Tv 2)
Mambo ( © Tv 2)

På hotell hos mamma

Tripp er 35 år, men har aldri klart å forlate redet. Nå har hans desperate foreldre fått nok.

De ansetter den flotte og talentfulle drømmekvinnnen, Paula (Sarah Jessica Parker), for å få ham til å flytte ut av huset.

Praktiske årsaker

Tripp (Matthew McConaughey) legger praktiske årsaker til grunn for at han fortsatt er en 35-åring som bor hjemme hos foreldrene sine; du skal ikke fikse noe som ikke er ødelagt! Han bor gratis, har et flott rom, og moren hans vasker klærne hans. Det er jo et fantastisk hotell!

Perfekt

Alt forandrer seg når Tripp møter Paula . Hun har alt han ser etter i en jente: hun er smart, morsom, talentfull og vakker. Tripp kan heller ikke unngå å bli interessert i den eneste damen som ikke har snudd i døra da hun fant ut at han bodde hjemme. Men det Tripp ikke vet, er at det er en god grunn til at hun er så perfekt: Paula har nemlig blitt ansatt av Tripps foreldre for å lure ham ut av huset.

Stygg hemmelighet

Når Tripp ser på sitt 35 års lange opphold i foreldrenes hus som en bragd, og Paula ser på det som et problem, oppstår det en kamp mellom Tripp og Paula for å overmanøvrere hverandre. Jo mer de krangler desto mer betatt blir de av hverandre. Dette setter Tripp ut av spill, helt til han finner ut av hennes store, stygge hemmelighet.

Oscar

Kathy Bates (Sue) har spilt i store filmer som "Titanic", "Stekte, grønne tomater" og "Hva angår Schmidt". Hun har vært Oscar-nominert flere ganger, og mottok en Oscar for beste kvinnelige hovedrolle i "Misery-kidnappet". 

Matthew McConaughey (Tripp) gjorde seg bemerket som sørstatsadvokat i "Tid for hevn", der han spilte mot Samuel L. Jackson. Vi har også sett ham i blant annet den romantiske komedien "Hvordan dumpe en fyr på ti dager","Sahara", "U-571" og "EdTV".

Sarah Jessica Parker (Paula) er kanskje mest kjent som skribenten Carrie Bradshaw i serien "Sex og singelliv".

Se filmen "Mambo" på TV 2 Zebra søndag 5. april kl. 20:00.