asbjørnpåske
asbjørnpåske

Pensjonister stakk av fra innspilling

To herrer fikk betalt for statistjobb på «Påskenøtteaften» - så forsvant de.

De to eldre herrene, som begge har nådd pensjonistalder, så sitt snitt til å snike seg ut, rett etter at de hadde fått betalt. Pressekontakt i TV 2, Unn Grethe Berge bekrefter hendelsen, som skjedde under innspillingen tirsdag.

- Som alltid ved TV-opptak er det mye venting og scener må tas om og om igjen noen ganger til det kjedsommelige. Vi var en del over tiden, det var på slutten av opptakene og statistene i salen fikk betalt for jobben sin i en pause, forklarer pressekontakten.

Gikk over tiden

En kilde i produksjonen forteller at de to herrene stakk av rundt lunsjtider.

- Vi spiste lunch, men så ble de plutselig borte. Da vi skulle starte med innspillingen etter lunchen var to stoler tomme. Først ble vi redde for at de hadde gått seg vill på TV 2 -huset, kanskje de fortsatt er der, sier vedkommende til «God kveld Norge».

- Ellers var pensjonistene veldig hyggelige og de som ikke stakk av var enormt tålmodige. Vi gikk nemlig 1,5 time på overtid under opptakene, legger kilden til.

Ble borte

Det var i denne pausen de to luringene, som var godt oppe i årene plutselig ble borte.

Pressekontakt Berge undertreker imidlertid at de to gjorde en god jobb den tiden de faktisk var der.

- De to herremennene hadde virkelig gjort en god innsats og gjort en god jobb hele dagen, men de var tydeligvis gått lei, sier hun.

Tok det med godt humør

Pressekontakten sier at produksjonsfolkene tok den uforutsette hendelsen med godt humør.

- Litt produksjonsmessig utfordring ble det under filmingen men det ordnet seg og dette tar vi bare med et smil. Uforberedte ting kan oppstå på både tv-opptak og ved direktesendinger og produksjonen er erfaren nok til å ta slike utfordringer på strak arm, fastholder hun.

Beløpet de to fikk betalt for innsatsen er konfidensielt.

Programmet skal gå på TV 2 skjærtorsdag.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10
Reprise på TV2 Zebra søndag kl. 21.35

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»