dorthe 1024 (Foto: TV 2)
dorthe 1024 (Foto: TV 2)

Dorthe blir mamma igjen

Adopterer til høsten.

Sjekk publiseringsdatoen for denne saken i kolonnen til høyre:
For de som ikke allerede har skjønt det - så var dette «God kveld Norge» sin aprilspøk!

Tidligere denne uken var superstjernen Madonna i Malawi for å adoptere. Blant andre stjerner som har adoptert finner vi Brad Pitt og Angelina Jolie. Også Sharon Stone, Calista Flockhart og Tom Cruise har adoptivbarn.

- Masse kjærlighet å gi

I Norge har ikke det vært noen stor trend til nå, men blant dem som har adoptert finner vi blant annet Mia Gundersen og ektemannen Marciel Leliënhof. Nå har også Dorthe Skappel og ektemannen Jon kastet seg på bølgen.

- Vi har bestemt oss for å adoptere. Vi har fortsatt masse kjærlighet å gi, og vil gjerne gi et barn et godt hjem, forklarer «God kveld Norge»-programlederen.

Barna var skeptiske

Paret har fra før de voksne døtrene Marthe og Maria Alexandra, men gleder seg masse til å få en skikkelig attpåklatt i huset.

- Det blir kjempehyggelig. Jeg gleder meg skikkelig til morsrollen. Jeg har jo hunder, og merket med dem at jeg fortsatt har masse morskjærlighet å gi. Endelig kan jeg få gitt dette, sier en smilende Skappel, som legger til at hun tror adopsjonen kan bli en fin vei ut av 40-årskrisen.

Hun innrømmer at barna var skeptiske i begynnelsen.

- De var ikke overbegeistret, men nå gleder de seg kjempemasse til å få en bror eller søster, uttaler «God kveld Norge»-programlederen.

Prosessen i gang

Den profilerte programlederen tror ikke det blir noen utfordring å kombinere rollen som nybakt mor med jobben sin.

- Både jeg og Jon har tid til å stille opp på hjemmebane, selv om vi har karrierer. Vi har overskudd nok til å klare dette, sier hun bastant.

Prosessen er allerede godt i gang, og til høsten regner de med å kunne reise ned til Kenya for å hente barnet.

- At det ble fra Afrika vi adopterer, er egentlig ganske tilfeldig. Vi begynte søknadsprosessen for over et år siden, og nå har vi altså fått beskjed om at vi kan hente den lille til høsten. Dette gleder vi oss kjempemasse til, stråler en glad Dorthe.

For de som ikke allerede har skjønt det - dette var en aprilspøk fra «God kveld Norge»

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10
Reprise på TV2 Zebra søndag kl. 21.35

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»