Thor Einar Andersen, Per Ciljan Skjelbred og John Arne Riise.  (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Thor Einar Andersen, Per Ciljan Skjelbred og John Arne Riise. (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)

Skjelbred klar til Brann-kampen

Rosenborgs Per Ciljan Skjelbred tilbake i trening, blir klar til søndagens storkamp mot Brann.

Trondheim (TV 2 Sporten): Mange fryktet et lengre skadeavbrekk for Per Ciljan Skjelbred etter at han tråkket over på trening med landslaget sist onsdag. Men i dag var han tilbake på treningsfeltet, og Rosenborgs midtbanespiller var lettet etter økta.

- Det kjennes bra ut, men det var litt stivt. Det er en blødning i foten og det er litt vanskelig å finne ut hva som er galt. Noen bevegelser sliter jeg litt med, men stort sett så går det bra, sier Per Ciljan Skjelbred til TV 2 Sporten.

- Hvordan ligger du an i forhold til søndagens oppgjør mot Brann?

- Jeg har snakket med vår medisinske koordinator Haakon Schwabe og han sier at det ser bra ut. Jeg stoler på hans vurdering, sier Skjelbred.

Positivt for Hamrén
Skjelbred har spilt godt for trønderne i hele vinter og ville ha vært savnet hvis han ikke kunne ha spilt når Rosenborg tar imot Brann på Lekendal søndag. Med dagens prognose kan trener Erik Hamén puste lettet ut.

- Det er positivt. Jeg liker ikke at spillerne er skadet og alle skader som ikke blir like langvarige som man kan frykte er positivt, sier Hamrén til TV 2 Sporten.