PREMIEREKLAR: Lene Nystrøm hadde i går premiere på sin nye film
PREMIEREKLAR: Lene Nystrøm hadde i går premiere på sin nye film

- Vi er veldig stolte av Lene

Lene Nystrøm tok med sin nærmeste familie da hun i går hadde premiere på sin nye film «Fri oss fra det onde» i København.

- Vi er veldig spente på å se filmen, vi har jo hørt veldig mye om den men ikke sett noe enda så dette gleder vi oss til, forteller Lenes foreldre Tore og Berit Nystrøm, til God kveld Norge.

Se video og les alt om: Lene Nystrøm på KjendisNorge

Roses av regissør

Regissør Ole Bornedal er mannen bak «Fri oss fra det onde», og skryter Lenes skuespillerprestasjoner opp i skyene. - Lene har vært helt fantastisk å jobbe med. Hun er virkelig en flink skuespiller, forteller han. - Hun har en del sterke scener i filmen og var fantastisk i dem alle sammen.

Les også: Helene Rask slås konkurs i dag

- Dette har jeg drømt om så utrolig lenge så nå føles det befriende og også litt skummelt å endelig ha premiere, sier Lene selv som allerede er i full gang med innspillingen av sin neste film.

Norsk storfilm

Filmselskapet SF Norge starter i disse dager innspillingen av filmen «Svik» hvor Lene Nystrøm har en sentral rolle. Handlingen er lagt fra midten av andre verdenskrig og Lene spiller en nattklubbsangerinne som vikles inn i en farlig verden.

- Jeg gleder meg veldig til denne filmen og det er jo ekstra moro å få gjort en norsk film når jeg nå har gjort en dansk, sier Lene. - Vi skal ha en pressekonferanse i Budapest i slutten av neste uke, men jeg kan vel røpe at det er en del store norske navn på rollelisten, smiler hun.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.40
Reprise på TV2 Zebra søndag kl. 21.35

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»