Katherine Heigl
Katherine Heigl

Komplett forvirring rundt «Grey's»-exit

Nå lurer også Katherine Heigl på om hun får bli i «Grey's Anatomy». Obs! Ikke les dette hvis du ikke vil vite hva som skjer i femte sesong.

Det siste året har rykter florert om at forfatterne bak «Grey's Anatomy» har valgt å skrive ut Katherine Heigl fra suksesserien.

Katherine Heigl
Katherine Heigl


Trakk seg fra Emmy - skyldte på manusforfatterne

Spekulasjonene begynte med at Heigl i fjor valgte å trekke seg fra Emmy Awards, fordi hun selv mente hun ikke hadde fått gode nok storylines fra manusforfatterne.

- Jeg føler ikke at jeg har fått det materialet jeg trenger denne sesongen for å gjøre meg fortjent til en Emmy, sa Heigl den gang.


«Pompøs diva»

Siden det har det versert overskrifter om bråk på settet og knute på tråden mellom Heigl og de andre skuespillerne. Ryktene skal ha det til at Heigl, etter sin supersuksess med filmene «Knocked Up» og «27 Dresses», skal ha oppført seg som en «pompøs diva» på «Grey's Anatomy»-settet. Flere skal også ha det til at skuespilleren selv har gitt uttrykk for at hun fortrekker å jobbe med spillefilmer, fremfor serien.

Katherine_Heigl
Katherine_Heigl

Overlever kreften?

Dermed stålsatte fansen seg på at en av seriens favoritter var på vei bort, og da Izzie ble dødssyk av kreft ble alle, både media og fans, overbevist om at at dette var slutten for Katherine Heigls tid på «Seattle Grace Hospital».

Men gjengen bak «Grey's Anatomy» vet å overraske. Izzie har blitt sykere og sykere i sesongen som nå sendes i USA, og etter at kreften spredde seg til hjernen, måtte hun opereres av Dr. Derek Shepherd.

Torsdag viste amerikanske ABC episoden hvor Izzie overlevde operasjonen, tross en overlevelsesprosent på bare 5 prosent.

Dermed ser det ut til at Heigl likevel blir å se på sykehuset fremover. Selv er skuespilleren like forvirret som oss andre.


Usikker på om hun får bli eller ikke

Fredag møttes alle skuespillerne fra sykehusserien i Los Angeles for å feire episode 100. Da sa Katherine til The Huffington Post at ingen kunne fortelle henne om det ville gå bra med Izzie etter operasjonen eller ikke.

Katherine_Heigl
Katherine_Heigl

- Jeg gikk ut fra at jeg var på vei ut. Jeg har ikke fått andre svar enn hoderisting og skuldertrekk, så jeg vet ikke om det betyr ja eller nei, sa Katherine og refererte til seriens skaper, Shonda Rhimes, som er kjent for å være i overkant hemmelighetsfull i forhold til seriens historier.

- Men jeg er med hvis Izzie forblir en del av serien, sier Heigl, og legger til at «Grey's»-settet er hennes favorittsted å være og at hun fortsatt er god venn med alle de andre skuespillerne.

Sesong fem av «Grey's Anatomy» starter på TV 2 i august.