Jacko vil ha Leona også

Michael Jackson har kanskje innsett at han trenger all hjelpen han kan få når det kommer til å gjennomføre 50 konserter i Londons O2-arena.

Nå vil han ha britenes «X Factor»-vinner fra 2006, som siden har gjort det svært skarpt med debutalbumet «Spirit», med på laget. Meningen er at Leona Lewis skal synge Janet Jacksons stemme på Jacksons 1995-hitlåt «Scream».

– Michael har en liste av sangere som han føler kan yte Janet rettferdighet, og Leona topper den. Han har ikke tatt kontakt med henne ennå, men han er en stor fan av alt hun har oppnådd, sier en kilde til The Sun.

Fra før av har det blitt kjent at Michael Jackson ønsker seg celebre gjesteartister som Britney Spears, Justin Timberlake og Timbaland, mens Leona Lewis tidligere har opptrådt som gjest med Take That, og sang under OL-åpningen i Beijing sammen med Jimmy Page fra Led Zeppelin.

Hun er også stor fan av Michael Jackson, og har i en rekke intervjuer lagt ut om hvordan hun pleide å synge hitlåtene hans foran speilet med den obligatoriske hårbørsten som mikrofon.

– Han er fremdeles en legende. Jeg synes hans opptredener er utrolige og showene hans fantastiske, sa Lewis nylig. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2