Doherty skriver TV-serie om livet sitt

Babyshambles-frontmannen Pete Doherty hadde denne uka et møte med BBC-sjefer som ba ham skrive et drama om de skandaløse hemmelighetene i sitt rock and roll-liv.

– Pete hadde et møte med kreative ledere. De har gitt ham i oppdrag å skrive et program om den mørke siden ved musikkbransjen. De vil ha en pilotepisode skrevet i løpet av de neste seks ukene. Det vil bli laget en serie hvis han gjør en god jobb. BBC-sjefene synes Pete har et kreativt talent som passer til en røff fjernsynsproduksjon. Han har opplevd alt som en villmann av en rockestjerne, så de vil ha med hans opplevelser også, skriver avisa The Sun.

Nylig kunne Doherty fortelle at han vil gi en springskalle til Jamie Hince som har følge med hans ekskjæreste Kate Moss.

– Jeg gikk for å se Lily Allen opptre her om dagen, men plateselskapet hennes tok kontakt og sa: «Vi vil ikke ha deg der fordi Kate Moss kommer til å være på plass og det vil ta bort oppmerksomheten fra Lily. Kan du holde deg unna?».

– Jeg ble så fornærmet. Jeg vet ikke, jeg tror jeg hadde vært høflig nok. Så ville jeg sannsynligvis ha nikket til hennes nye kjæreste, slengt henne over skulderen min og løpt av sted, sier Doherty som Moss forlot i juli 2007.

Dohertys uryddige livsstil inkluderer langvarig bruk av heroin og crack, tyveri og opphold i fengsel og avvenningsklinikker. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2