akvariet
akvariet

Ny runde med Akvariet

Pingviner på stupetrening, rampete aper og taskekrabber som setter nye rekorder. «Akvariet» er tilbake!

Nå er «Akvariet» tilbake på TV 2 med nye episoder. Nå får du treffe igjen alle dyrepasserne, blant andre reptilsjefen Remi, dyrepasser Joachim, lærlingen Frits , dyretrener Irene, driftsleder Espen og alle de andre som jobber på Akvariet i Bergen.

Tirsdag er vi med Remi til Danmark. Han drar til krokodille-eksperten Rene på Krokodille Zoo for å hente krokodiller til en ny utstilling på Akvariet. Her får Remi en av sine største utfordringer i sin tid som dyrepasser når han må fange inn et av verdens farligste dyr.

Menneskeetende krokodille

Saltvannskrokodillen er en menneskeeter som kan bli opp til 7 meter lang. Med sin enorme og eksplosive kraft overgir den seg neppe uten en heftig kamp. Både Rene og Remi får seg noen overraskelser underveis.

På Akvariet er det full aktivitet, alt må bli ferdig til den store krokodilleutstillingen. Mens direktøren løper rundt og sjekker at alt er i orden, gir dyrepasser Joachim tips om stell av de grønne plastplantene som skal pynte opp hos alle reptilene som snart skal flytte inn.

Pingviner på trening

Hjemme i pingvindammen skal dyretreneren Irene sette i gang et helt nytt prosjekt. For aller første gang skal pingvinene på trening. Som en av svært får dyretrenere i verden skal Irene prøve å trene pingvinene til å gjøre triks for publikum. Og første pingvin ut er selvsagt hun med det kongelige navnet: Pingrid Alexandra. Og Irene merker fort at lille Pingrid ikke er helt som andre pingviner.

Hvordan det går når Remi og Rene tar danskebåten med 26 krokodiller i alle størrelser får du også se.

Se sesongpremiere på Akvariet på TV 2 tirsdag klokken 20.00!