Trine Grung 2 skal vi danse
Trine Grung 2 skal vi danse

- Ingen kjendis er trygg

Trine Grung vil bli Norges svar på Perez Hilton.

«Jeg lover deg videoer du ikke får noe annet sted i løpet av natten...jeg har med kamera over alt og ingen andre får lov til å ferdes der jeg gjør.....hehe!»

Dette blogget Trine Grung fra åpningen av Farris Bad i Larvik torsdag kveld.

Les mer: Hvem er Norges beste kjendisblogger?

Sladreblogger

Vi treffer frekke og freidige Trine på åpningen av «Farris Bad», hvor hun i løpet av kvelden publiserer tre videoer. Skal vi tro Trine selv, er ingen kjendis trygg. Med sitt lille mobile kamera fanger hun nemlig store og små øyeblikk for så å legge ut på bloggen sin. Og her skal rykter florere og sladder flyte.

- Jeg blogger om alt og alle, og jeg tørr å skrive ting ingen andre tørr å kommentere. Tenk hvis jeg får så mange besøkende at jeg kunne leve av dette. Det er drømmen, bekrefter Grung overfor «God kveld Norge».

Vil bli som Perez Hilton

Trine har vært en ivrig blogger i snart fem år, og slarvingen hennes har fått konsekvenser. I fjor fikk hun ikke forlenget arbeidskontrakten med TVNorge etter å ha hetset Elin Tvedt i bloggen sin.

Les mer: Hengte ut Elin

Perez Hilton er mannen bak Hollywoods mest kjente sladreblogg og er én Grung lar seg inspirere av.

- Perez er forbildet mitt, og jeg vil bli Norges svar på ham, forteller hun og løper videre. Denne gangen etter forretningskvinnen Celina Midelfart.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10
men reprise på TV2 Zebra søndag kl. 21.35.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»