Truls Svendsen (Foto: Åshild Amland)
Truls Svendsen (Foto: Åshild Amland)

Jamie Oliver lurte Senkveld-reporter

Truls Svendsen ble satt ut av superkokkens lunefulle humør. Se video!

Med skrekkblandet fryd ser Truls Svendsen tilbake på møtene med kjendiskokken Jamie Oliver og skuespilleren Matt Dillon.

Se video øverst i saken!

«Irritert» kjendiskokk

Nylig viste «Senkveld» et innslag der tromsøværingen fikk et kurs i kokkelering av Jamie Oliver. Det seerne ikke fikk vite var at TV 2s reporter ble lurt trill rundt av kjendiskokken.

Under matlagingen utrykker Jamie Oliver stor misnøye over nordmannens morsomheter. Men da kameraene ble skrudd av ble kokken blid som en lerke igjen. I ettertid innrømmer reporteren at han ble lurt av kokkens skuespillerferdigheter.

Se Truls' møte med Jamie Oliver nedenfor!

- Da Jamie Oliver ble sur trodde jeg også at han ble det. Men han ble ikke det, for med en gang kameraene ble skrudd av bare flirte han. Han hadde bare vært med på spøken, sier Truls lettet.

Se Truls' møte med Jamie Oliver

(Artikkelen fortsetter under videoen)

294776

Hisset på seg Matt Dillon

Verre gikk det da «Senkveld»-reporteren møtte Matt Dillon. Denne gangen fikk han faktisk skuespilleren til å gå i sinne.

- Det var spesielt å møte Matt Dillon, for han ble sur og irritert på meg, sier Truls til waschera.no.

Selv omtaler han møtet som en spennende - men ingen god opplevelse.

- Han er en av de første store kjendisene jeg møter, og så blir han bare kjempeirritert, sier moromannen lattermild.

Kastet ut

Under sitt andre møte med skuespilleren prøver Truls å gjøre om på sitt førsteinntrykk. Heller ikke denne gangen blir nordlendingen tatt inn i varmen.

- Da jeg møtte han igjen andre gangen prøvde jeg å rose han mye for å gjøre det godt igjen. Da gjorde jeg det så mye at jeg ble kastet ut, sier han.

Finn flere godbiter waschera.no