PAR: hallvard Holmen og Iren Reppen er gift i virkeligheten. I «Himmelblå» var Iren å se som Roys date.
PAR: hallvard Holmen og Iren Reppen er gift i virkeligheten. I «Himmelblå» var Iren å se som Roys date.

Kona fridde på radio

«Himmelblå»-Hallvard er gift med Iren, men kontaktes av elskovssyke kvinner.

Skuespiller Hallvard Holmen opplever en voldsom popularitet om dagen. Hans rolle som Roy i NRK-suksessen «Himmelblå» har gjort ham til allemannseie.

Les også: Brudd for «Himmelblå»-skuespiller

Har svart på SMS

- Alt handler om at «Himmelblå» har truffet noe i folkesjelen. Og så har jeg fått lov til å utvikle Roy til en person med flere lag og hemmeligheter, sier Hallvard Holmen til Se og Hør Weekend.

Det at han ikke har hemmelig telefonnummer, har gjort Hallvard til et lett offer for betatte kvinnelige TV-seere.

- Det har hendt at jeg for høflighets skyld har svart. Noen av dem har utnyttet dette til å skape en relasjon som bare blir for kunstig. Jeg er jo ikke interessert. Jeg har verdens beste dame, sier han til ukebladet.

Kona Iren Reppen er også skuespiller, og jobber nå som sjef ved Hålogaland teater i Tromsø. Hun ukependler til parets hjem på Tåsen i Oslo, og paret ses derfor bare i helgene. Sammen har de en elleve år gammel datter.

- Det går fint. vi har det kult, datteren min og jeg. det er hyggelig å være alenepappa. Vi ser «Himmelblå» sammen også, sier han.

Les også: Det blir mer «Himmelblå»

Våknet av frieri

Hallvard og Iren giftet seg i 2001. Frieriet var det kona som sto for - på radio. han våknet til klokkeradioen, og hørte henne på radio.

- Jeg tenker ikke over at Iren er på lufta, har nok med å våkne. På radioen snakker de om skuddårsdagen, kvinnenes anledning til å fri. Plutselig hører jeg Iren. Hun frir. På direktesendt radio. Til meg. jeg bråvåknet, for å si det sånn. Året etter giftet vi oss i Mosjøen. det endte romantisk, sier Hallvard til ukebladet.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10
Og på TV2 Zebra søndag kl. 21.35

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»