Bil 2
Bil 2

Kjøpte livsfarlig bruktbil

Bruktbilen kunne fått fatale konsekvenser for småbarnsfamilen.

I kveldens sending får du se disse sakene

Farlig bruktbil
Bilsenteret Stjørdal lover på sine nettsider en trygg bruktbilhandel. Småbarnsfamilien Røstad trodde på løftet, men endte opp med en livsfarlig bil. Et skjult stag på passasjersiden styrte bilens hastighet - uten at føreren var klar over det.

Betaler regninger med arvesølvet
Finanskrisen og økt arbeidsledighet har ført til en markant økning av folk som låner penger med pant i egne verdisaker. Mange oppgir at de må låne penger i påvente av dagpenger fra NAV.

- Folk sier de må pantsette verdisakene sine for å betale regninger som NRK-lisens, bilavgift mens de venter på penger fra det offentlige, sier Bjørn Lundby, direktør på Lånekontoret i Oslo til TV 2 hjelper deg.

Uten minner fra den store dagen
Vibeke og Thor Gunnar hyret inn en profesjonell fotograf for å filme bryllupet sitt. Fotografen møtte opp og filmet det han skulle. Det nygifte paret betalte fakturaen de fikk to uker etter bryllupet, men det var det siste de hørte fra fotografen på et halvt år. Nå frykter paret at filmen fra bryllupet et tapt for alltid.

Tømmer lageret
Finanskrisa skyller inn over båtmarkedet, og båtene er nå billigere enn på mange år. Derfor ligger nå alt til rette for å gjøre et skikkelig båtkupp - både av nytt og brukt, og det er store penger å spare dersom du tar til takke med en fjorårsmodell. Mange produsenter tømmer nå lageret før sommeren setter inn, og det kan du som forbruker spare stort på.

Stor test av brettspill
Påsketid er hyttetid, og hyttetid er spilltid. TV 2 hjelper deg har fått hjelp av ekspertene i Spillguiden.no til å finne fram de aller beste spillene i tre kategorier - barnespill, selskapsspill og familiespill. Kanskje det er på tide å bytte ut det de gamle Monopol- og Ludo-spillene som støver ned på hytta? Se den store testen av de beste brettspillene i kveldens sending.

Finn flere tester i vår store Testbase!