Fidjestøl, Golden, Bråthen og Stjernen i gammel stil.  (Foto: Stine Haugli)
Fidjestøl, Golden, Bråthen og Stjernen i gammel stil. (Foto: Stine Haugli)

Kongsberg-knekken er tilbake

Denne uka får du hopping i gammel stil, NM i dart og Kristin Størmer Steira på «Golden Goal».

Her er ukas godbiter fra «Golden Goal».

Hopping i klassisk stil

Johan har tatt med seg Clas Brede Bråthen, Hroar Stjernen og Ole Gunnar Fidjestøl for å sjekke om det er mulig for 80-tallshopperne å gjennomføre kongsbergknekken.

I 25-metersbakken i Vikersund er det duket for stor og gammeldags idrett.

Idretten som ikke er idrett

Dart har ennå ikke blitt godkjent som sport av Norges Idrettsforbund, men det hindrer ikke landets beste dartere i å utøve sin sport. I helga var det NM i dart i Oslo, og Henrik meldte seg på, og tok i samme slengen en prat med Norges absolutt beste dartspiller, Robert Wagner. Wagner går under kallenavnet «The Magician», og hvorfor kan du se her:

294471

Vår beste kvinne

I årets sesong har Kristin Størmer Steira virkelig utmerka seg i langrennssporet. Det toppa seg med sølv på den doble jaktstarten i VM i Liberec, og i sesongavslutningen hadde hun best tid på 10 kilometeren med handikappstart. Kristin Størmer Steira er ukens gjest i Golden Goal.

Ikke gjør det da...

Det har i stadig økende grad blitt mer populært blant fotballspillere å slå seg inn på profilerte karrierebaner etter at støvlene er lagt på hylla. Dette gjør dem jo veldig synlige i media, noe de nok ofte skulle ønske ikke var tilfelle. Vi skal ha kåringen "Fotballspiller, bli ved din lest."

GOLDEN GOAL

TV2 Zebra - torsdag 22:25

TV2 - fredag 23:10