
Roy Magnes kongekrabbe
Ishavsrøye og krabbekjøtt på tynt brød med seiersløk, pepperrot og dill.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
240 g filet av ishavsrøye salt, pepper 50 g smør
160 g kongekrabbekjøtt, rått olje til steiking salt, cayennepepper
Røyefileten skjæres i fire, pensles med smeltet smør og krydres med salt og pepper, bakes på 165 °C i 3-4 minutter med skinnet opp. Fjern skinnet før servering. Krabbekjøttet (kjøtt fra beina til kongekrabben) stekes forsiktig i olje på svak varme i 2-3 min. Krydre med salt og cayennepepper. Får du ikke tak i rå kongekrabbe, kan du e
For å lese eldre artikler må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Artikkelen er oppdatert