
Roy Magnes posjert skreirygg
Posjert skrei med frikassé på rotgrønnsaker, kjake og torsketunge.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
400 g posjert skrei 1 kvast basilikum, frisk 1 kvast estragon, frisk 2-3 kvaster persille 2 ts hel sort pepper 2 stk sjalottløk, i grove skiver 2 tynne sitronskiver salt
Kok opp vann med litt salt, friske urter, helpepper, løk og sitronskiver. Bruk vannet til å forvelle torsketungene først. Ta dem ut. Like før servering tilsettes skreien i det kokende vannet. Dra til side og la fisken trekke 5-6 minutter.
Frikassé på rotgrøn
For å lese eldre artikler må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Artikkelen er oppdatert