negar khan
negar khan

- Jeg får masse filmtilbud i Norge

«Paradise»-Negar ønsker å lage film i Norge.

Bollywood-skuespiller Negar Khan har spilt i flere indiske og italienske filmer.

Nå åpner hun for å gjøre norsk film.

Jeg er vant til millioner av tilskuere og har gjort filmer i alle andre land så hvorfor ikke Norge?

- Jeg skal lese filmscript nå - kommer det noe bra så tar jeg det, sier Negar til «God kveld Norge».

Les mer: - Leppene mine ser større ut på TV

Hemmelig tilbud

Skuespilleren vil ikke fortelle hvilke filmer det dreier seg om - men påstår at det er stor pågang.

- Jeg har fått masse tilbud, men det har ikke vært noen roller som har vært riktige for meg så langt. Men kommer det et script som virker bra så tar jeg det.

Men først blir det film i utlandet.

- Jeg har tre store script fra internasjonale prosjekter som har kommet nå. Jeg diskuterer et nytt filmprosjekt i Italia og begynner kanskje på ny film der snart. Jeg er vant til millioner av tilskuere og har gjort filmer i alle andre land så hvorfor ikke Norge, spør hun.

Les mer: Negar var livredd fansen

- Navnet mitt selger godt

Negar har fått mye oppmerksomhet etter at hun ble med i «Paradise hotel». Den veldreide skjønnheten vil ikke si om hun får penger for å delta i serien, men TV3 benekter dette.

- Er du ikke redd at en realityserie kan skade karrieren din?

- Nei, jeg er ikke redd for det. Jeg får alltid reaksjoner. Da toppen min falt ned i Cannes ble det en sak. Det ble store greier i India og i TV og aviser. Reaksjonene var ikke negative, men siden jeg har gjort mye film i India og navnet mitt selger veldig godt der så lager de store oppslag.

- Hvorfor ble du med i «Paradise Hotel»?

- Jeg har vært i søkelyset lenge og er kjendis i India og Italia. Jeg ville la kameraene se hvordan jeg er når jeg står opp og er sur eller blid. Jeg vil at kameraene skulle komme nær meg. Mange har ønsket at jeg skulle komme til Norge - dette var en god mulighet.

- Tror du at du får en karriereboost etter dette?

- Mange kjente meg allerede i Norge. Navnet mitt har alltid vært i media og mange norske medier har fulgt meg i Cannes og sånn. Veldig mange har lurt på hvordan jeg er og hva jeg gjør. Det har vært mange spørsmål om meg og det er første gang jeg lar kameraene komme så nær og se alt. Det er som en appelsin som skrelles: Alt jeg gjør der inne kan bli blåst opp og ryktene kan nå helt til India og hele verden.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10
Og på TV2 Zebra søndag kl. 21.35

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»