Her har Elisabeth nettopp mottatt frieriet fra Rolf Bjørnar. (Foto: Ståle Winterkjær/TV 2)
Her har Elisabeth nettopp mottatt frieriet fra Rolf Bjørnar. (Foto: Ståle Winterkjær/TV 2)

Hylles av hele Norge

Ikke et øye var tørt under det fantastiske tv-frieriet i går kveld.

Elisabeth Martinsen ante ingenting da hun på finalefesten til «Da damene dro» plutselig ble fridd til av sin kjære Rolf Bjørnar, og det på tv.

- Den siste uka har vært veldig spennende, for jeg har begynt å tenke på hva jeg har gjort, fortalte Rolf Bjørnar lettet til «God kveld Norge» like etter at han i går kveld hadde fått ja fra Elisabeth.

- Jeg kjenner ham så godt at jeg burde ha skjønt det, sa Elisabeth til «God kveld Norge» like etter frieriet var på plass.

Rundt omkring i de tusen hjem var det mange som fikk en tåre i øyekroken.

- Gratulerer så mye. Dere er virkelig søte sammen. Ønsker dere lykke til med bryllupsforberedelser og fremtiden som ektefolk. Kommer til å savne å «være sammen med dere» på tirsdagskveldene fremover. Takk for at dere delte så mye med oss, skriver «Malena» på TV 2s nettsider.

Gratulasjonene strømmet på

Og det var flere gratulasjoner, totalt over 70 i tallet. Og det er ingen som har noe negativt å si om folket på Husøy.

- Gratulerer så mye. Har hatt tårer i øyenkroken gjennom hele serien. Har vært en fantastisk serie, skriver «Therese TP».

- Elisabeth er bra heldig som har en så flott mann og en så utrolig søt unge. Dere gjorde programet komplett. Kos dere videre, er den hyggelige beskjeden fra «Stine Elise».

- JA, det ble ja! Hvordan kunne det bli noe annet? Elisabeth så vakker og snill, og Rolf Bjørnar sjarmerende og godhjertet. Gratulerer så utrolig mye. Ønsker dere alt vel. Det blir trist å ikke følge dere lenger. Syns å ikke få se Sander mer, som virkelig slår meg som en herlig gutt. Gratulerer, skriver «Ulrikke».

- Dere er så ekte

At det var en bygd med nordlendinger som ble fulgt, syntes mange var stas.

- Jeg vil bare si at de menneskene på Husøy bare er helt unike. Vil huske serien som menneskene med de gode flotte smilene, morsomme komentarene, omkranset av utrolig flott natur. Tenk hvis vi i Oslo kunne være like åpne som dere. Takk for god underholdning, skriver «CC».

- Gratulerer så masse! Dere er ekte folk, slik nordmenn egentlig er. Heldigvis er ikke alle som østlendingene. Rolf Bjørnar - på Senkveld sa du «vi driver Norge,mens dere sover» Yes! Så godt sagt, skriver «Ninsen» inn.

Noen har også benyttet anledningen til å komme med et aldri så lite hint til sine utkårede. Blant dem er Aud.

- Søtt! Håper min elskede våkner snart, er den klare meldingen fra henne.

Mange sørger imidlertid over at tirsdagskveldene med Husøy-gjengen på tv-skjermen er over, i alle fall for denne gang.

- Hva skal vi finne på på tirsdagskveldene nå da? Kommer til å savne serien. Takk for en helt superduper serie, skriver Carina. Mange ønsker seg nå en fortsettelse på serien.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10
Og på TV2 Zebra søndag kl. 21.35

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»