bejeweled
bejeweled

Småspilling hindrer småspising

Ihvertfall om vi skal tro forsøksrapportene til PopCap.

PopCap , selskapet bak plagsomt avhengighetsdannende småspill som Peggle og Bejeweled , har nylig avsluttet en undersøkelse som kan være av interesse for deg som sliter med forberedelsene til badebuksesesongen.

Målet med denne undersøkelsen var å studere hvorvidt småspilling, for eksempel noen omganger med Peggle om dagen, har noen som helst effekt på småspising hos folk. Testgruppen inkluderte personer i flere aldersgrupper, både gamere og ikke-gamere, og resultatet var utvetydig; samtlige forsøkspersoner merket en nedgang i lysten på snacks og småretter, og noen gikk også ned i vekt i løpet av forsøket.

Mindre imponerende er det dog at forsøket kun startet med 30 personer, og kun 10 av disse fullførte, noe som gjør undersøkelsen omtrent like legitim som fiskehistoriene til stamgjesten på den lokale ølbula. Imidlertid planlegger PopCap å investere mer penger i forskning på dette området i løpet av året, så kanskje kan hobbyen vår bli siste skrik i slankekurer i tiden som kommer. Om ikke annet kan vi iallfall gjette hva PopCap kommer til å reklamere for produktene sine med framover.

Mon tro hvilken effekt en omgang Feeding Frenzy kan ha?