gkntwitter_712228a
gkntwitter_712228a

Slik følger du kjendisene på Twitter

Twitter på 1-2-3.

Følger du oppskriften nedenfor, er det bare få minutter til du kan følge med på hva Gaute Grøtta Grav, Britney Spears og Petter Stordalen gjør akkurat nå.

1. Gå til Twitter.com og registrere deg. Det gjør du ved å trykke på join-knappen på høyre side.

2.Fyll ut følgende detaljer: navn, ønsket brukernavn, passord, etc. Vær oppmerksom på at du må fylle inn skjemaet på nytt dersom du skriver valideringskoden feil, så sørg for å friske opp siden med en gang dersom du ikke er 100% sikker på hva som står der.

Når du har registrert deg (og i vårt tilfelle skrevet et par ting) ser det slik ut:

3. I det store hvite statusfeltet skriver du hva driver med akkurat nå. Denne informasjonen og så oppdateres på direkten for alle dine venner. Under statusfeltet ser du en aggregert liste over dine og dine venners oppdateringer.

4. Det første du vil gjøre er kanskje å få med vennegjengen - det gjør du ved å trykke "invite". Det er foreløpig ikke mulig å søke i Twitter, men det er ikke noe verre enn å søke etter navnet etterfulgt av site:twitter.com i Google for å se om du finner noen venner. Du kan også se hvem vennene dine har som venner, akkurat som på Facebook.

5. Besøk Celebrity Tweet og klikk på de kjendisprofilene du ønsker å følge. Klikk deretter på Twitter-ikonet på profilen, slik at kjendisens Twitter-profil dukker opp. Klikk deretter "follow" for å følge tvitringen.

6. Klikk her for å følge Petter Stordalen og her for å følge Gaute Grøtta Grav.

5. Under «Public Timeline» får du et kjapt innblikk i de nyeste oppdateringene hvis du bare vil titte på hva resten av verden driver med. Badges inneholder en rekke ting du kan plassere på bloggen, hjemmesiden eller lignende. Under "design" kan du dessuten endre fargene og bakgrunnsbildet knyttet til profilen din.

Lykke til!