PÅ FLYTTEFOT? Den drepte Ragna Elida Christensen vurderte å flytte til Tromsø og inn i sokkelleiligheten i Tomasjordvegen i Tromsdalen der den siktede 38 åringen bodde.
PÅ FLYTTEFOT? Den drepte Ragna Elida Christensen vurderte å flytte til Tromsø og inn i sokkelleiligheten i Tomasjordvegen i Tromsdalen der den siktede 38 åringen bodde.

Drepte Ragna skulle overta drapssiktedes leilighet

Ragna Elida Christensen (61) ble brutalt drept da hun var i Tromsø for å se på hybelleiligheten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Avdøde Christensen hun hadde planer om å flytte inn i leiligheten som den nå trippeldrapssiktede 38-åringen leide, skriver Bladet Tromsø og Framtid i Nord i dag.

En oppsigelse av leieforholdet kan ha vært et mulig motiv for den 38 år gamle leieboeren, som nå er siktet for drapene på Christensen, hennes sønn Ole-Roger Olsen (44) og hans gravide kone Linda Anett Hansen (35).

- Vi har ikke fått opplysninger om det, men i likhet med andre ting er dette også noe vi vil sjekke, sier politiadvokat Elin Norgård Strand til tv2nyhetene.no.

Søkte på jobber i Tromsø

Ragna Christensens tidligere sjef bekrefter at den avdøde 61-åringen tidligere har søkt jobber i Tromsø for å komme nærmere sine to sønner.

- Men den siste tiden har jeg ikke hørt snakk om det. Hun kunne gå av med avtalefesten pensjon (AFP) i år, men om det skulle være et emne på vår medarbeidersamtale senere i år, vet jeg ikke, sier Målfrid Baik til Bladet Tromsø.

Avventer fengslingsmøte

Politiet i Tromsø har ikke tatt stilling til når 38-åringen som er siktet for trippeldrapet blir framstilt for fengsling. Den formelle fristen for å avholde fengselsmøtet går ut onsdag. Den trippeldrapssiktede er innlagt på Universitetssykehuset Nord-Norge HF - psykiatrisk avdeling. Han har vært så psykisk syk at det er uvisst når politiet kan gjennomføre et avhør.

Drapsofferet Linda Anett Hansen var gravid i femte måned da hun ble drept med kniv sist søndag. Politiadvokaten sier det blir en juridisk avveining om dette skal få betydning for siktelsen.

38-åringen fortalte selv på legevakten søndag at han hadde drept tre personer. Politiet har foreløpig ikke håndfaste beviser som knytter mannen til trippeldrapet.

DREPT: I dette huset i Tomasjordvegen i Tromsdalen ble tre personer funnet drept søndag 23. mars. En 38 år gammel leieboer er pågrepet og siktet for drap.  (Foto: SCANPIX/SCANPIX)
DREPT: I dette huset i Tomasjordvegen i Tromsdalen ble tre personer funnet drept søndag 23. mars. En 38 år gammel leieboer er pågrepet og siktet for drap. (Foto: SCANPIX/SCANPIX)