Ungkaren
Ungkaren

- Ungkaren er definitivt en jeg kan falle for

Blir det kjærlighet mellom ekslandslagsspilleren og «Ungkaren»-Jørgen?

30-år gamle Therese Bull-Engelstad entrer i dag «Ungkaren». Drammensjenta har tidligere spilt på aldersbestemte landslag og i eliteserien i håndball, og den spreke blondinen avslører overfor «God kveld Norge» at hun godt kan falle for Jørgen Festervold.

- Jeg er happy om dagen. Ser muligheter i det meste. Ungkaren er definitivt en jeg kan falle for.

Se hva Jørgen sier om førsteinntrykket av Therese i videoen nederst i saken.

- Jørgen er knallkjekk

Therese fikk bakoversveis da hun så «Ungkaren» første gang.

- Kjæresteemner har ikke mye med utseendet å gjøre, men det må være kjemi og hvordan en ser ut gir et førsteinntrykk. Jørgen er knallkjekk, og i tillegg en fantastisk bra person. Noe mer får du nok ikke vite, ler hun hemmelighetsfullt.

Men Jørgen skal få bryne seg på å kapre håndballjenta.

- Jeg blir ikke lett forelsket, og må ofte bli kjent med personene først. Mennene jeg liker må være trygge på seg selv, ærlige, en smule gentleman og lite selvhøytidelige. Han må tørre å vise omsorg og være leken. Og de jeg faller for ser ofte bra ut, selv om utseendet i bunn og grunn betyr lite.

Les mer: - Spørs om han har sjans

Les mer: Tidligere landslagsspiller inn i «Ungkaren»

Ingen etablerte forhold

Til tross for at Therese får skryt av tidligere håndballvenninner for utstråling og humør har hun ikke hatt etablerte forhold.

- Jeg har vært mye singel opp gjennom årene, men har hatt to lengre dateforhold som har betydd mye for meg. Det første varte i ca. 2 år, fra jeg var 19, det andre fra i fjor jul til rundt sommeren. Men ingen av forholdene har etablert seg veldig, sier hun ærlig.

- Derfor meldte du deg på «Ungkaren»?

- Det kom helt ut av det blå. En kompis overtalte meg til å legge ut profil på datestedet Sukker. Etter en uke eller to ble jeg kontaktet av castingansvarlig i «Ungkaren» som synes jeg hadde en spennende profil. Neste dag var jeg med - jeg er eventyrlysten og kastet meg ut i det.

Hun forteller at lysten på en kjæreste var med på å overbevise henne.

- Jeg er impulsiv og trygg på meg selv. Det spiller ikke så stor rolle for meg om det går på TV eller ikke. Den ukjente settingen og trekkplasteret med en bra kar fristet jo.

Her kan du se Thereses første møte med «Ungkaren» Jørgen Festervold:

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10
Og på TV2 Zebra søndag kl. 21.35

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»