goggen cæsar
goggen cæsar

- Arbeidsdagen på «Cæsar» er beintøff

Tom Sterri forteller om hvordan såpeserien lages.

«Hotel Cæsar» er i gang med å finne en gutt og en jente i slutten av tenårene til å spille Goggen Anker-Hansen og Runa Jørgensen.

Nå forteller «Hotel Cæsars» kreative produsent Tom Sterri om hvordan arbeidsdagen er på det berømte hotellsettet.

- Det kreves en profesjonell holdning

Selv om skuespilleryrket kan virke glamorøst med kjendisfester og mye oppmerksomhet, presiserer Sterri at det ligger knallhardt arbeid bak fasaden.

- Det er beintøft! Skal du spille Goggen eller Runa, kreves det 100 prosent profesjonalitet av deg. Får vi ikke det, har du ikke noe her å gjøre. Det kreves en profesjonell holdning og en ydmykhet for det man driver med, enten du står foran eller bak kamera, sier han.

Se intervju med Tom Sterri øverst i saken!

- En arbeidsdag kan begynne med leseprøver, og deretter skal du inn i studio for å spille inn scener som finner sted før de leseprøvehistoriene du gjorde tidligere. Og så skal du kanskje ut og filme. Det går i ett hele tiden, sier den erfarne skuespilleren og produsenten.

Lange arbeidsdager

Sterri forteller videre at arbeidsdagen strekker seg ofte lenger enn de oppsatte arbeidstimene.

- Jobben er ikke ferdig når vi slår av kameraene klokken fem - da er det hjem og pugge de neste scenene du skal spille inn dagen etter.

Les mer: Dette visste du ikke om «Hotel Cæsar»

Til tross for harde arbeidsdager på «Hotel Cæsar», får man belønning i form av godt arbeidsmiljø.

- Det er veldig koselig stemning, og det er veldig ungt miljø. De etablerte tar imot de unge med åpne armer, sier Sterri.

Tjuefire personer kalles inn til ny audition

Til sammen 702 gutter og jenter stilte opp på åpen audition i mars for å vinne rollene som Goggen og Runa. 100 av disse ble plukket ut og lagt tilgjengelig på tv2underholdning der publikum kan stemme på sin favoritt.

«Hotel Cæsar» er imidlertid ikke forpliktet til å velge auditionvideoene som har fått flest stemmer. Stemmeavgivningen er kun et hjelpemiddel for de castingansvarlige til å ta en beslutning.

Alle som ikke kunne møte på åpen audition, kan laste opp sin egen auditionvideo i TV 2s talentbase.

Tom Sterri og de castingansvarlige i «Hotel Cæsar» sitter i disse dager og plukker ut tolv gutter og tolv jenter som skal kalles inn til ny auditionrunde.

Les mer om «Hotel Cæsar» her!