Neeson bar kisten

Liam Neeson var selv blant kistebærerne da hans kone Natasha Richardson ble stedt til hvile søndag i den lille byen Lithgow nord for New York.

Begravelsen var åpen for familie og venner, etter en døgnlang likvake i New York dagen før. Richardsons mahognikiste var prydet med det irske symbolet for vennskap, kjærlighet og lojalitet.

Både Natashas mor Vanessa Redgrave, tanten Lynn Redgrave og søsteren Joely Richardson var til stede, sammen med venner fra skuespillermiljøet som Ralph Fiennes, Alan Rickman, Laura Linney, Uma Thurman og Timothy Dalton, melder AP.

Hjemmet til Neeson, Richardson og deres to sønner Michael (13) og Daniel (12) ligger i en annen småby, Millbrook, rett ved. Da de giftet seg i 1994, sto bryllupet hjemme i deres eget hus.

Familien var velkjent i nærmiljøet: – Hun var en nydelig dame. Vi vil savne henne i lokalmiljøet, sier en av stedets innbyggere, Steve Lyall, til AP.

Natasha Richardson ble begravet nær sin egen bestemor på morssiden, den britiske skuespilleren Rachel Kempson Redgrave, som døde under et besøk i 2003 hos familien Neeson/Richardson. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2