Leieboer siktet etter trippeldrap

Mannen som er siktet for tre drap i Tromsdalen, var leieboeren til to av de drepte. Mannen var ikke i stand til å bli avhørt søndag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge politiet er det nå bekreftet at den pågrepne 38-åringen leide en sokkelleilighet i huset hvor to kvinner og en mann ble funnet drept søndag. De drepte ble ikke funnet i sokkelleiligheten, men i hovedleiligheten i huset.

Politiet vil foreløpig ikke bekrefte identiteten på de tre drepte, men ifølge VG skal ekteparet som eide huset ha kommet hjem fra en utenlandsferie fredag. Den tredje personen i huset skal ha vært moren til mannen som ble drept.

De drepte skal være en 44 år gammel mann, en 35 år gammel kvinne og mannens mor. 44-åringen skal ha to barn fra et tidligere ekteskap, men disse befant seg hos moren sin denne helgen.

Den pågrepne 38-åringens oppnevnte forsvarer, advokat Ulf E. Haugen, sier til NTB at han og politiet søndag kveld ble enige om at mannen ikke skulle avhøres foreløpig.

- Jeg har hatt en lengre prat med min klient, og politiet og jeg er enige om at han ikke skal avhøres nå. Vi må sørge for at han får medisinsk oppfølging og blir overført til en psykiatrisk institusjon så snart politiet får satt i verk de nødvendige sikkerhetstiltak i forhold til dette, sier Haugen. (©NTB)