timian (Foto: Beate Sneve Larsen)
timian (Foto: Beate Sneve Larsen)

- Det var skikkelig flaut

Se hvordan «Korslaget»-Timian tabbet seg ut.

Hele Team Elg var med i letingen da Timians kostyme så ut til å være stjålet.

Kostymene til korene er nøye planlagt, og en viktig del av det å stå på scenen i "Det store korslaget". Derfor er det ekstra krise om noe blir borte, for det er ikke lett å finne en backup-løsning.

Alle klærene borte

Timian opplevde skrekksenario når han før generalprøven skulle kle seg opp i kveldens kostyme. Klærne han hadde med seg var søkk borte.

- Jeg manglet støvler, regnbukse, ullgenser og sydvest. Jeg var noen av de første som kom til deltakerteltet, og da jeg kom tilbake etter å ha vært ute i studio, så lå det mye annet der på bordet hvor min pose lå, men ikke mine klær. Vi letet gjennom alt, men klærne var ikke der, sier Timian til tv2underholdning.no.

Sabotasjefrykt

Det var etter at hele koret hadde letet uten å finne noe, at tanken slo han. Noen hadde sabotert ham.

- Jeg trodde av hele mitt hjerte at jeg var sabotert. Men jeg hadde også i bakhodet at jeg kunne lurt meg selv. Jeg tenkte derfor at jeg måtte gå på hotellet og se.

Les også: Lagenes blogger

Diskuter: Hva synes du om lagenes innsats?

Hastet til hotellet

Timian hastet av gårde til hotellet for å sjekke om den forsvunnede posen kunne blitt igjen på hotellet.

- Jeg vet jeg er distre, men jeg hadde også håpet den lå der. Men samtidig hadde jeg ikke forventet at posen skulle glise til meg på sengen når jeg åpnet hotellromdøren.

Video: Se ekslusive videoer fra «Det store Korslaget»

- Skikkelig flaut

Med posen i hånden og vel tilbake i studio, ble det nok så flaut for gutten som hadde satt alle i arbeid med å finne klærne hans.

- Det var jo veldig flaut da jeg kom tilbake med den. Jeg fikk stående applaus av alle, for jeg kom inn da alle hadde stilt seg opp til generalprøven. Skikkelig flaut, sier Timian.

Les alt om «Det store korslaget» her.

Se «Det store korslaget» på TV 2 lørdag klokken 20.00.