Branns Bjørnar Holmvik  (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
Branns Bjørnar Holmvik (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)

Holmvik tar et oppgjør med Stabæk

24-åringen føler seg dårlig behandlet av Stabæk-ledelsen.

Bergen (TV 2 Sporten): Dagen før lagene barker sammen i Bergen tar Brann-spiller Bjørnar Holmvik et kraftig oppgjør med ledelsen i Stabæk.

- I 2007 fikk jeg beskjed av klubben om at de ønsket at jeg forlot dem. De hadde ikke lyst å ha meg med. Etter det gikk det en liten faen i meg, og jeg skulle bevise at jeg var bedre enn hva de trodde.

Jeg er villig til å dø for seier i morgen

Bjørnar Holmvik svarte med en sterk 2008-sesong, hvor han blant annet henviste kaptein Mike Kjølø til benken. Kontrakten med klubben gikk ut ved årsskiftet, men fra Stabæk hørte han ingenting. Helt til han bokstavelig talt fikk slengt ei kontrakt i fanget.

- Jeg ble tilbudt ny kontrakt på en veldig useriøs måte. Det var dessuten ingen samtaler før det, noe jeg oppfattet som spesielt. Jeg hadde tross alt gitt mye for klubben både på og utenfor banen. Jeg synes det var veldig trist og litt kjipt å bli behandlet på en slik måte, sier Holmvik.

- Kan du si noe om måten du ble tilbudt kontrakten?

- Jeg tror ikke jeg kan det. Jeg vil velge å skåne de det gjelder, sier han.

- Ufine episoder
Etter at Holmvik skrev under for Brann i fjor sommer ble han stort sett henvist til benken. Han er derfor klar på at det å ikke være i førsteelleveren kan være en påkjenning i Bærums-klubben.

- Stabæk er en hyggelig klubb å være i, men det kan være vanskelig å være der for 12. valget og utover, sier han og utdyper:

- Det har vært en del episoder som ikke alltid har vært hyggelige og seriøse ovenfor spillere. Noen har blitt dårlig behandlet og nærmest sagt dyttet ut av klubben på en ufin måte, sier han.

Dør for seier
I morgen møter han gamle lagkamerater og prestisjen er stor.

- Jeg har alltid hatt et godt forhold til klubben, men nå har jeg virkelig lyst til å vise dem at de savner en god venstreback. Det optimale er to assist og en scoring. Da hadde jeg blitt glad. Det er nemlig mer enn bare tre poeng som gjelder, dette er prestisje, sier Bjørnar Holmvik og avslutter noe dramatisk:

- Jeg er villig til å dø for seier i morgen!