Ryan Shawcross (Stoke), Dirk Kuyt (Liverpool) (Foto: Jon Super/AP)
Ryan Shawcross (Stoke), Dirk Kuyt (Liverpool) (Foto: Jon Super/AP)

Undervurdert hjemmelag

Hjemmesterke Stoke får tillit på oddsen.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 21. mars, frist kl. 15.55:
52 Stoke - Middlesbrough H 2,15
82 NEC Nijmegen - Willem II H 1,50

Totalodds: 3,22

Hjemmeseier i bunnkampen
Premier League. Stoke hevet seg mange hakk etter pause på Goodison Park sist, og jaget utligning helt til Everton punkterte på overtid. Hjemme på trange Britannia står det solide 7-4-3 i protokollen. Fuller (a) sliter med en vond skulder, men er med i kamptroppen. For øvrig ser Tony Pulis ut til å kunne stille sitt beste mannskap, Beattie nyttig forsterkning på topp.

Gjestene sikret 1-1 på overtid hjemme mot Portsmouth for en uke siden. Den scoringen kan vise seg uhyre viktig for å redde plassen. Sliter i kjent stil hjemmefra, kun kapret ett fattig poeng på de åtte seneste reisene. Bates (m) er ute med karantene. Kaptein Pogatetz (f) og Aliadiere (a) har status som usikre.

Stoke har for vane å levere foran sine egne. Mot en motstander som sliter ekstra tungt på reise kunne oddsen vært fordelt langt skjevere. 2,15 er interessant.

NEC reiser seg
Eredivisie. NEC-trener Mario Been var rasende etter å ha tapt hele 0-3 for svake Den Haag sist. Treneren endte opp med å ilegge seg selv og de involverte spillerne trekk i lønn, samt et løfte om å heve seg mange hakk i de resterende syv serierundene. Kun to poeng skiller til play off om en plass i Uefa-cupen. Høyreback Fernandez soner.

Beens kollega i Willem II, Alfons Groenendijk, var stort sett bare misfornøyd med resultatet da det ble 0-2-nederlag for formsterke Twente forrige runde. Dermed har gjestene tapt 12 ganger på de 15 seneste kampene, og kun den gode sesonginnledningen holder bunnstriden på avstand. Skader er noe av forklaringen, til denne kampen må syv spillere se kampen fra tribunen.

Hjemmelaget har en høyst overkommelig oppgave foran seg i kveld. Vi krysser av for H på bongen.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne