ungkar1
ungkar1
ungkar1
ungkar1
ungkar1
ungkar1
ungkar2 (Foto: TV Norge)
ungkar2 (Foto: TV Norge)

Tidligere landslagsspiller inn i «Ungkaren»

Hun var utenlandssproff - nå skal hun prøve å kapre Jørgen.

To 30-åringer står for den hemmelige alderstvisten i årets utgave av «Ungkaren». En av dem som skal inn å prøve og friste Jørgen Festervoll er den tidligere håndballproffen Therese Bull-Engelstad.

Spilte på landslaget

Hun har flere sesonger på eliteserienivå i Norge, blant annet for Stabæk og Gjerpen. I tillegg har 30-åringen åtte kamper for juniorlandslaget til Norge, og scoret på disse 14 mål.

Hun har også vært utenlandsproff i Spania i to sesonger.

- Muligheten til å være med i Ungkaren kom helt ut av det blå for min del. At det skulle kjempes om en veldig bra kar var omtrent det eneste jeg visste. Men, å vite lite om hva jeg gikk til gjorde det bare enda mer spennende, sier Therese Bull-Engelstad til «God kveld Norge».

- I motsetning til på håndballbanen, hvor konkurranseinnstinktet var veldig sterkt, var det ikke her viktig «å vinne for å vinne». Jeg tror kjærlighet har mye med kjemi å gjøre og selv i denne surrealistiske settingen var det viktigere å finne ut om det var kjemi som potensielt kjærestepar, enn å vinne konkurransen, legger hun til.

- Utrolig flott

Og førsteinntrykket av ungkaren var overveldende.

- Han var utrolig flott, og så ut som han kom rett fra Hollywood. Det første jeg tenkte var at han blir det spennende å bli bedre kjent med, røper den tidligere toppidrettsutøveren.

Som tidligere idrettsutøver er Therese opptatt av å holde seg i form.

- Jeg er fremdeles aktiv og trener stort sett hver dag selv om håndballen nå er lagt på hylla, forteller den sporty jenta.

God kjemi

- Hvordan var kjemien med ungkaren?

- Jeg synes vi hadde bra kjemi, ler Therese.

- Er du forelsket?

- Det kan jeg ikke svare på.

Den andre 30-åringen som kommer inn er May Flisram.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10
Og på TV2 Zebra søndag kl. 21.35

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»