Tilskuer, supporter, fan, publikum, mage (Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)
Tilskuer, supporter, fan, publikum, mage (Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)

Dyrt som fan

Så mye koster det å følge laget ditt. I tillegg oppfordrer finansministeren til utroskap. Se TV 2 hjelper deg i kveld.

I kveldens sending får du se disse sakene:

Vær utro mot banken din
Norske forbrukere er sinker når det gjelder å bytte bank. I fjor byttet bare ca. 6 prosent bank her i landet. Etter høstens og vinterens rentekappløp er det store forskjeller på rentenivåene mellom de forskjellige bankene, og man kan spare tusenvis av kroner i året på renteutgifter.

Kristin Halvorsen ber folk om å bruke forbrukermakt og orientere seg i markedet. - Vær utro! er oppfordringen fra finansministeren, for det har aldri vært enklere å bytte, og det er bankene du vil bytte fra og til, som må ta seg av papirarbeidet.

Les også: - Jeg var også utro! Les Solveig Barstads blogg

Se innslaget i kveld klokken 20.30.

Negativt salg
Gang på gang på gang har firmaet Green and Clean sendt ut vaskemiddel til kunder som aldri har bestilt det. Flere av kunder har ikke engang hørt om selskapet. Dette er selvsagt ulovlig, og det er langt fra første gangen vi i TV 2 hjelper deg advarer mot firmaet. Se mer om dette firmaet i kveldens sending.

Eliteserien; store prisforskjeller
Det koster å være supporter, og forskjellen i pris er stor. Heier du på en klubb, og vil kle opp hele familien i klubbens stolte farger og se alle årets hjemmekamper må du ut med 5500 kroner et sted, og godt over 11000 kroner et annet sted.

Vi har sammenlignet sesongkortpriser og supporterutstyr, og gir deg oversikten over hvilke lag det er dyrest å heie på. Se resultatet i sendingen og les hele listen her på tv2hjelperdeg.no.

Styr unna disse barnevognene!
To av syv vogner i vår barnevognstest klarte ikke sikkerhetstesten og kan være farlige. I samarbeid med Foreldre og Barn avslører vi hvilken vogn du absolutt bør styre unna, og hvilken du trygt kan plassere minstemann i.

Se testen i kveldens sending, og delta i diskusjonen om barnevogner her på tv2hjelperdeg.no rett etter sendetid.