katy (Foto: FAME PICTURES, © ep)
katy (Foto: FAME PICTURES, © ep)

Ydmyket av sjimpanse

Katy Perry ble tisset på.

Katy Perry ble ydmyket da en sjimpanse tisset på henne.

Tømte tanken

Det var da artisten var på fotoshoot for et magasin nylig at det livlige dyret, som var til stede for fotoshooten, tømte tanken på henne.

- Jeremy Scott, som er en av mine favoritter, tok bildene. Jeg hadde en sjimpanse på settet sammen med meg. Han tisset over hele meg, og jeg måtte ta en dusj midt i fotograferingen, skriver Katy på bloggen sin.

Ble seksuelt antastet

Perry er forøvrig ikke den første kjendisen som har hatt et ubehagelig møte med en sjimpanse. I fjor ble det klart at Christina Ricci var blitt utsatt for seksuelle tilnærmelser av et dyr på filmsettet.

Skuespilleren, som allerede var redd dyr, fortalte at sjimpansen tok tak i hennes venstre bryst mens hun filmet til «Penelope».

Ville ikke slippe

Christina, som spilte en kvinne født med nesen til en gris i filmen, sa da følgende ifølge Bang! Showbiz:

- Jeg er redd for aper, men hadde bestemt meg for å ikke være redd for Chim Chim, i og med at ingen andre er det. Alle andre syntes han var så kul, så da kunne ikke jeg heller være redd.

- Første dagen med filming måtte han selvsagt freake ut midt i opptaket, og rykke tak i midt venstre bryst. Han ville ikke slippe, og han er veldig sterk, fortalte hun.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10
Og på TV2 Zebra søndag kl. 21.35

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»