ferguson  (Foto: STEFANO RELLANDINI/REUTERS)
ferguson (Foto: STEFANO RELLANDINI/REUTERS)

Ferguson: - Vi vinner ikke fem titler

Sir Alex Ferguson avviser at Manchester United har sjansen til å vinne fem troféer denne sesongen.

Kanskje er det forrige lørdags ydmykende 1-4-nederlag mot erkerival Liverpool som har fått Sir Alex Ferguson til å tone ned sitt eget lags sjanser.

DEBATT: Kan United vinne fem troféer denne sesongen? Si din mening i kommentarfeltet under!

For nå sier skotten at Manchester United ikke har mulighet til å vinne fem titler - eller «quintuple» som det kalles på balløya.

- Kan ikke forvente det
- Det som er tingen med cupturneringer er at du må alltid være det beste laget, samtidig som du må ha hellet med deg. Jeg kan ikke forvente at alle kampene skal gå vår vei, svarer Ferguson på spørsmål om Uniteds sjanser til en fem stjerners sesong.

Manchester United har allerede vunnet FIFAs VM for klubblag og ligacupen. Old Trafford-klubben topper Premier League fire poeng foran Liverpool og Chelsea, de møter Everton i FA-cupens semifinale og er videre til kvartfinalen i Mesterligaen.

- Det jeg vil si, er at den troppen vi har nå er den beste noensinne. I alle kampene vi har spilt har jeg følt meg sikker, sier Ferguson ifølge Sky Sports.

- Alle frykter oss
Nederlaget mot Liverpool har Ferguson tydeligvis glemt.

- For øyeblikket frykter alle angrepsspillere vårt forsvar, og alle forsvarsspillere frykter vår offensive midtbane og angrep. Det gir oss selvtillit, men å vinne fem titler - det blir for tøft, sier han i et intervju med New Statesman.

PS: Lørdag gjester Manchester United Brede Hangeland og Fulham i Premier League.

DEBATT: Kan United vinne fem troféer denne sesongen? Si din mening i kommentarfeltet under!