Cesc Fabregas   Arsenal  (Foto: CHRIS RATCLIFFE/AFP)
Cesc Fabregas Arsenal (Foto: CHRIS RATCLIFFE/AFP)

Fabregas: - Jeg spyttet ikke

Cesc Fabregas raser mot beskyldningene fra Hull-manager Phil Brown.

Hull-manager Phil Brown var rasende etter at Arsenal sendte laget hans ut av FA-cupen onsdag.

- Du vet at ikke får det lett når du kommer til et sted som dette. Men at Arsenals kaptein, Cesc Fabregas, spytter på min assistent, sier alt om denne klubben, raste Brown overfor Setanta Sports.

- Skjønner ikke Hull
Ifølge The Sun hevder Brown at Fabregas spyttet på skoen til Brian Horton.

Beskyldningene får Fabregas til å se rødt.

- Jeg kan helt kategorisk avkrefte at jeg spyttet på noen og jeg skjønner ikke hvorfor Hull kommer med disse beskyldningene mot meg. Jeg har aldri spyttet på noen i hele mitt liv. Det er en motbydelig vane. Hvorfor skulle jeg gjøre noe sånt etter en kamp jeg ikke en gang spilte? Jeg var på banen etter kampen og feiret med lagkameratene mine, men jeg kan love at jeg ikke gjorde noe galt, sier Arsenal-kapteinen.

Men det var ikke bare Fabregas som ble utsatt for Browns vrede etter kampen.

- Tar meg aldri i hånden
Også Arsenal-manager Arsene Wenger får passet sitt påskrevet.

- Når det gjelder Arsene, så tar han meg aldri i hånden. Det er normal etikkete. Kanskje han var litt sur etter at vi slo dem her sist? hevdet Brown.

Påstanden ble møtt med et smil av franskmannen.

- Når en kamp er over går jeg inn og der venter jeg på manageren. Han vet jeg er der, men han kom ikke så da gikk jeg i garderoben. Men jeg kan ta ham i hånden nå. Hvorfor ikke? sier Wenger.

Fabregas skjønner at Brown er frustrert etter tapet, men forstår ikke hvorfor han vil la frustrasjonen gå utover seg.

- Jeg vet ikke en gang hvem assistentmanageren til Hull er eller hvordan han ser ut. Jeg har hørt Hull vil sende en rapport på meg til Fotballforbundet. Jeg tar det hele med ro. Jeg har ingenting å skjule. Ikke en dråpe spytt kom ut av munnen min. Det er jeg sikker på, sier Fabregas.