Markus Rosenberg (Foto: Carmen Jaspersen/EPA)
Markus Rosenberg (Foto: Carmen Jaspersen/EPA)

Borteseier til flott odds

Werder Bremen ser ut til å møte en kraftig redusert motstander i onsdagens returmøte i Uefa-cupen.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 18. mars, frist kl. 20.25:
72 Saint-Etienne - Werder Bremen B (2,50)

(Totalodds: 2,50)

NB! Oddsen er endret; 72. Saint-Etienne - Werder Bremen 3,00 2,90 2,00

Ajax og Union Berlin er aktuelle alternativer om man ikke rakk å spille i tide.


Umotivert vertskap?
Uefa-cup. Returkamp i 16-delsfinalen. Werder Bremen dominerte kampen fra start til slutt for en uke siden, men måtte nøye seg med 1-0-seier. Tyskerne misbrukte store sjanser underveis i kampen, og burde scoret både to og tre ganger til.

Nedrykkstruede Saint-Etienne gikk på et nytt tap i Ligue 1 i helgen. Trener Alain Perrin uttalte etter kampen at han ikke ønsket avansement i Uefa-cupen av hensyn til seriespillet, men har senere måttet moderere seg. Dabo (f), Perrin (m), Matudi (m) og Landrin (m) er ute med skader. Som allerede antydet må det dessuten påregnes at en rekke nøkkelspillere vil bli hvilt før seriemøtet med Lorient til helgen, gjestenes femte kamp på 15 dager.

Werder Bremen har vist tegn til bedring den siste tiden. Lørdag ble det endelig full pott i serien da habile Stuttgart ble slått hele 4-0. Bundesliga-sesongen er uansett spolert, og suksess i denne turneringen står naturligvis i høysetet. Forsvarerne Pasanen og Fritz er på skadelisten, Baumann (m) soner karantene.

Hjemmelaget kan ikke legge seg bakpå med ett mål å hente inn. Det bør by et toppmotivert bortelag på nok muligheter til ny seier. Vi spiller B til odds i toppklasse (2,50).

Vurdert av Magnus Wattne