Takling, ill. foto
Takling, ill. foto

Sats på disse lagene

Kvartfinale i FA-cupen og lavere divisjoner i England på menyen tirsdag.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 17. mars, frist kl. 18.55:
35 Bournemouth - Bradford City H 2,10
38 Northwich - Wrexham B 1,60

Totalodds: 3,36

Fortsetter oppturen
League Two. Bournemouth rykket ned fra League One i fjor. Laget har omsider kommet seg opp på trygg grunn etter å ha startet sesongen med 17 minuspoeng. Lørdag ble det nok en fortjent seier da Macclesfield ble slått på reise, den sjette triumfen på de ni siste kampene. Cooper (m) er fortsatt uaktuell.

Bradford er ett av mange lag som fortsatt har de to direkte opprykksplassene bak Brentford inne rekkevidde. Solide på eget gress, men på reise kommer tapene på bestilling, nærmere bestemt fire på rad nå. Duoen Clarke (f) og Conlon (a) ble utelatt fra troppen av disiplinære årsaker sist, i dag er begge tilbake. Toppscorer Peter Thorne (a) trøbler med en skade og må se an formen.

Vi tror hjemmebanefordelen blir utslagsgivende her, og setter pengene på formsterke Bournemouth.

Fortapte verter
Conference League. Northwich Victoria har bare vunnet én gang på sine 19 siste. I praksis er nedrykket allerede klart med hele 16 poeng opp til en sikker plass. Forsvarsspiller Grand er suspendert og Cromwell (m) usikker.

Wrexham fløy lenge høyt under Dean Saunders' ledelse, men er inne i en downperiode som kan koste dyrt i kampen om en plass i play off. Den gamle spisslegenden teller seks kamper siden sist han ledet laget til seier, men mener tilfeldigheter og uflaks har spilt en større rolle enn prestasjonene underveis. Ingen store fraværsproblemer.

Dette er en ypperlig anledning for ambisiøse Wrexham å komme tilbake på vinnersporet. Borteoddsen er konkurransedyktig og et kryss på bongen vår i kveld.

Vurdert av Magnus Wattne