SENDT PÅ TRIBNEN: Jose Mourinho  (Foto: GIUSEPPE CACACE/AFP)
SENDT PÅ TRIBNEN: Jose Mourinho (Foto: GIUSEPPE CACACE/AFP)

Mourinho boikottet pressen

José Mourinho fikk rødt kort i sluttminuttene av kampen mot Fiorentina. Etter kampen ga Inter-treneren pressen rødt kort.

Det har vært en tøff uke for José Mourinho.

Først utslått av Mesterligaen av Sir Alex Ferguson og Manchester United - deretter ordkrig med Milans trener Carlo Ancelotti.

Vist opp på tribunen
Og nå sist ble han henvist til tribunen etter elleville protester mot en dommeravgjørelse.

Etter kampen mot Fiorentina nektet Mourinho å stille opp for pressen. Han tok en såkalt «silenzio stampa», og uttalte seg kun til Inters egen hjemmeside.

- Med denne karakter, vilje og kampglød kommer vi defintivt til å vinne ligaen, sa en for en gang skyld politisk korrekt Mourinho etter 2-0-seieren mot Fiorentina.

I stedet for å stille opp på pressekonferanse og i TV-intervju sendte Mourinho sin assistentttrener, den gamle storspilleren Giuseppe Baresi.

HUDFLETTET DOMMEREN: Jose Mourinho  (Foto: Alessandro Garofalo/REUTERS)
HUDFLETTET DOMMEREN: Jose Mourinho (Foto: Alessandro Garofalo/REUTERS)

- José Mourinho var ikke nervøs, men den hendelsen ble åpentbart ikke sett fra hans synsvinkel denne gang. Nesten alle av oss protesterte. Det hadde vi rett til, uttalte Baresi.

Forsvarer sjefen
Han forsvarer sin sjef på San Siro.

- Det er feil å si at José var sint før kampen. Han er alltid konsentrert i sine forberedelser og det var ikke første gang han var sånn. José er en artig, trivelig og hyggelig person, forsikrer Baresi.