John Carew tegnet seg igjen på scoringslisten, men det hjalp lite for Aston Villa hjemme mot Tottenham.

John Carew  (Foto: LEE SANDERS/EPA)
John Carew (Foto: LEE SANDERS/EPA)

Aston villa - Tottenham 1-2

Villa tapte nemlig 1-2 . Dermed er Villa utenfor topp fire i England, etter Arsenals imponerende 4-0-seier over Blackburn lørdag. Villa henger fortsatt godt med i kampen om fjerdeplassen som gir adgang til mesterligaen, og er à poeng med Arsenal.

John Carew kjemper for å vinne tilbake en plass i førsteelleveren etter problemene han har hatt med ryggen. Søndag ble han sittende på benken i en time hjemme mot Tottenham.

Da Carew entret banen hadde Tottenham spilt seg til 2-0-ledelse. Carew ble kastet innpå for å få mer offensiv kraft, og erstattet forsvareren Zat Knight. Byttet ga resultater fem minutter før slutt.

På karakteristisk vis steg Carew til værs på et innlegg. Nordmannen viste at han fortsatt er sterk i luften, og headet inn 1-2. Men det ble bare et trøstemål for Villa.

Jermaine Jenas ga Tottenham en tidlig ledelse, mens Darren Bent ordnet 2-0 foran åpent mål fem minutter etter hvilen. Spurs har kjempet seg til en plass midt på treet i England, etter den elendige sesongstarten. (©NTB)