sumo_occean
sumo_occean

Her ser du Tippeligaen i 2009

Velkommen til en splitter ny brukeropplevelse på tv2sporten.no

Ventetiden er forbi. Lørdag sparkes Tippeligaen 2009 i gang. Den totale brukeropplevelsen får du kun med TV 2 Sporten.

Direkte i best kvalitet
Fra første spark på Telenor Arena, hvor Stabæk tar imot LSK til seriepremiere, ser du hvert spark direkte, best kommentert og med best kvalitet i TV 2 Sportens splitter nye Silverlight-baserte Kampsenter.

Klar for en demonstrasjon? Sjekk ut denne lenken

Direkte kl. 20.00 på tv2sporten.no starter seriepremieren mellom Stabæk og LSK. Den ser du direkte sammen med TV 2 - kommentert av Morten Langli - ved å klikke her

TV 2 Sumo er nettpionerer og har desidert lengst erfaring med sending av nettfotball i Norge. Se fotballen på TV 2 Sumos web-tv. Kjøp tilgang til kampene nå!

Den beste statistikkpakken
Klar for full statistikkpakke? altomfotball er det nye nettstedet for den fotballinteresserte som alltid ønsker å være oppdatert. Dette er TV 2 Sportens nye fotballguide.

Hvordan gikk det sist Stabæk møtte Lillestrøm? Har Olivier Occean noen gang scoret mot bæringene?

Svaret på det meste finner du på altomfotball

Gratis - registrer deg nå!
GRATIS-GARANTI: tv2sporten.no gir deg som eneste nettaktør scoringer og høydepunkter gratis - underveis i kampene. Det koster ikke et flatt øre.

Alt du trenger, er en innlogging som er pålagt oss av Fotballforbundet. Skaff deg tilgang med en gang - og stå best rustet når alvoret ruller i gang i kveld.

Mål og sjanser vil automatisk bli også bli løpende oppdatert til høyre på fronten av tv2sporten.no.

live.tv2sporten.no
Vi gir deg også en ny og forbedret opplevelse av tekstbasert livefotball: Følg samtlige av Nannskogs mål, Iversens stusser og Huseklepps dribleraid live på live.tv2sporten.no.

Kommer det scoringer, får du høre det - med TV 2 Sportens «pling».

God fornøyelse i 2009!

Alt på TV
PS: Samtlige kamper, minus NRKs lørdagskamp, går også direkte på vanlig tv i form av TV 2 SPORT. Som i fjor, vil TV 2 SPORT 1-5 vise kampene klokken 18.00 søndager. I tillegg går søndagskampen på TV 2, samt mandagskampen og Matchball Mandag på TV 2 Zebra. Her leser du det komplette sendeskjemaet.

Les også: Slik får du TV 2 SPORT