Steinar Nilsen  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Steinar Nilsen (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Nilsen friskmelder Brann

Bergenserne har snart fulltallig stall.

Bergen (TV 2 Sporten): For en drøy uke siden klarte ikke Brann å stille lag i en treningskamp på grunn av sykdom og skader. Etter fredagens trening er Steinar Nilsen trygg på at han klarer å stille et slagkraftig lag mot Sandefjord.

- Tilstanden er veldig bra så vi bare gleder oss til seriestart. Vi er offensive og humøret er på topp. Det er helt perfekt. Akkurat nå er vi kapabel til å slå Sandefjord mandag. Så får vi heller se hvordan det ser ut lenger ut i sesongen, sier Brann-treneren til TV2 Sporten.

Foran sin første seriestart som Brann-sjef, hviler en tung bør på mannen som tok Tromsø til bronse forrige sesong. Men tross svake resultater i treningskampene, hevder Nilsen at han er rolig før alvoret starter mandag.

Ass. trener Rune Skarsfjord før Sandefjord-kampen:

292057

- Akkurat i dag er nervene virkelig under kontroll. Det er mer en spenning og en voldsom glede over at vi snart er i gang, sier han.

Og får støtte fra de som skal gjøre jobben på gresset.

- Vi har hatt en resultatmessig dårlig forsesong, men det er godt å se at hverken klubb eller trener får panikk av den grunn. Vi vet hvilke spillere vi har og kampen mot Sandefjord er en passende anledning å få ut potensialet.

TV 2-ekspert Bengt Eriksen om Sandefjord-Brann:

292069

Varm opp til tippeligastart med denne:

292059