Paolo Guerrero (Hamburg), Sascha Riether (Wolfsburg) (Foto: SCANPIX)
Paolo Guerrero (Hamburg), Sascha Riether (Wolfsburg) (Foto: SCANPIX)

Satser tysk på oddsen

Over fire ganger innsatsen på fredagens dobbelforslag.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 12. mars, frist kl. 17.55:
3 Nürnberg - Rot-Weiss Ahlen (0-1) H 2,20
20 Wolfsburg - Schalke 04 H 2,00

Totalodds: 4,40

Klar hjemmeseier i vente
2. Bundesliga. Nürnberg kommer fra poengdeling i to vriene kamper. Forrige sesongs nummer 16 i Bundesliga kan ikke si seg fornøyd med annet enn seier når syv poeng skiller opp til målet om direkte retur. Kluge (m) står over etter å ha kommet opp i fem gule.

Ahlen har tatt fire poeng mot de to bunnlagene nylig, etter tap i seks av de syv foregående. Sliter med å finne tilbake til storformen fra sesonginnledningen. Fortsatt en håndfull fravær av mer eller mindre viktige spillere.

Dette bør være en grei oppgave for Nürnberg. Gjestene står med 6-1-5 inkludert 1-0-ledelse fra start på bortebane. Her tror vi på nok et tap med klar margin til småpene 2,20.

Ligaens beste hjemmelag
Bundesliga. Ingen matcher Wolfsburgs 10-1-0 foran sine egne. Vel å merke har det de siste ukene blitt 1-3 for PSG og 2-5 for Werder Bremen her i cupsammenheng. Samtidig har vertene for alvor meldt seg på i gullkampen som ett av fire lag med heng på Hertha Berlin. Kan mønstre sitt beste mannskap i kveld.

Schalke røk også ut av cupen i forrige uke, mens to ligaseirer på rad gir håp om å kunne kjempe om en plass i Uefa-cupen utover våren. Bordon (f) har havnet på skadelisten, ellers ingen store bekymringer.

To ganger pengene for et lag som har vunnet over 90 prosent av hjemmekampene i ligasammenheng kan vi leve med.

Vurdert av Magnus Wattne