ståle (Foto: JON SUPER/AP)
ståle (Foto: JON SUPER/AP)

Slår tilbake etter Solbakkens Drillo-ros

- Det må gjøre vondt innvendig at det ikke er hans lag som har nådd som langt, sier AaB-keeper Karim Zaza.

Aalborg har blitt rost opp i skyene etter at Deportivo La Coruña ble slått ut i UEFA-cupen, men da Ståle Solbakken skulle kaste seg på æresbølgen valgte han en, i Danmark, kontroversiell måte å rose AaB på.

- I mine øyne spiller AaB på samme måte som Drillo gjorde med Norge på 90-tallet. De ligger svært lavt i en 4-5-1-formasjon, spiller med et meget kontaktsøkende forsvar, satser på overganger og er ekstremt gode i kontringsfasen. Og så satser de på å score på dødballer, noe de også er riktig gode til, sa FC København-treneren til Tipsbladet.

Utspillet får Aalborg-keeper Karim Zaza til å se rødt.

- Det er typisk Ståle. Om et lag har bedre resultater enn FCK så mener Ståle enten at lagene er heldig, eller et de andre laget er dårlig, så det er typisk Ståle. Han har aldri akseptert at noen andre har gjort det godt, sier han til sporten.dk.

AaB-keeperen tror ikke Solbakken har sett AaBs kamper mot Deportivo.

- Jeg vet ikke om han har sett kampene mot Deportivo. Det tror jeg ikke. Da ville han nok ikke kommet med slike kommentarer, men som jeg sier; det er typisk Ståle. Det må gjøre vondt innvendig at det ikke er hans lag som har nådd som langt, sier Zaza.